Un nou label romanesc, Patpong Records

24 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Patpong Records este un label pentru muzica electronic, n ntreaga ei multitudine, infiintat de curnd de doi iubitori de muzica profesionisti, Christian Sumser i Michaela Treffil, mutati de curand din Germania n Bucuresti.

Patpong Records si-a fixat ca tel, pe lng promovarea si publicarea att a artistilor romani, ct si a celor est-europeni si internaionali, sa functioneze ca prima firm distribuitoare n Romnia de labeluri renumite ca !K7 Records si Get Physical din Berlin, din Amsterdam labelul Rush Hour si din Londra labelul Bbe si District 6. !K7 si-a cstigat de la mijlocul anilor '90 o reputatie de prim rang, fiind o adresa importanta pentru sound-uri inovative n domeniul largit ntre Electronic, Hip-Hop, Breakbeat, House si Nu-Jazz. Cteva materiale care se pot comanda n online shop: Funkstrung Appendix, Joakim Monsters & Silly Songs, Matthew Herbert - Score, Hot Chip - DJ Kicks, Stateless Stateless, Swayzak - Some Other Country, DJ Vadim Sound Catcher, Various Artists Cocktail Disco (Dimitri from Paris), Various Artists In the Mind of. /Nitin Sawhney, Various Artists Body Language Vol. 4 (DJ Dixon), Various Artists 5 Years Get Physical, Aardvarck Cult Copy, Various Artists Beat Dimensions (Cinnaman & Jay Scarlett).

Tocmai au aparut primele publicatii a lui Patpong Records, care sunt DVD-ul Subliminal Crush compus de artistii romni Yvat, sound designer si Black Moon, alias Vasile Alboiu ca video-artist, albumul Red ca a 20 - a aparitie international a lui Yvat, precum si cele EPs digitale Mindsweeper si Intervention ale germanului 'TYLS'. Acestea pot fi comandate pe site-ul patpongrecords.com si n curnd vor putea fi descrcate de pe mai multe platforme de download.

Patpong Records s-a nascut din idea de a crea ceva deosebit ntr-un loc deosebit. Astfel s-a nscut si numele, inspirat de cartierul de amuzament din Bangkok.


Popup detector