Ultimele doua zile de reduceri la biletele pentru Control Day Out

20 Aprilie 2012 Beat Factor BeatFactor

Ultimele doua zile de reduceri la biletele pentru Control Day Out
TAGS:
control day out 

Vara aceasta, Club Control va invita din nou la o megapetrecere in aer liber: Control Day Out 2, powered by TuborgSound! Wild Beasts, Woodkid, The Shoes si O.Children vor concerta, in premiera in Romania, pe 1 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul primului eveniment muzical important al verii.


Profita de ultimele zile de reduceri la bilete! Numai pana duminica, 22 aprilie, se mai pot cumpara bilete la pretul special de 50 de lei, in reteaua Eventim, la Club Control si Shift Pub! Incepand de luni, 23 aprilie, biletele la eveniment vor costa 75 de lei.

Biletele pentru Control Day Out 2 powered by TuborgSound pot fi achizitionate in avans, la pretul special de 50 de lei (pana in 22 aprilie) online pe Eventim.ro sau din reteaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, precum si din Control Club (Academiei, 19) si Shift Pub (General Eremia Grigorescu, nr 17). Din 23 aprilie, biletele vor costa 75 de lei, urmand ca, in saptamana evenimentului, pretul acestora sa fie 95 de lei.

Mai multe detalii vor fi disponibile in curand, pe pagina de Facebook Control Day Out si pe www.control-club.ro.

Control Day Out este un eveniment organizat de Control Club, cu sprijinul Tuborg.



Popup detector