Ultima ora: Nu se vand bilete la intrare pentru festivalul Spirit of Burgas

14 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Din cauza interesului major manifestat pentru festivalul Spirit of Burgas din Bulgaria (care incepe astazi, 14 august), organizatorii au anuntat ca nu vor exista bilete la intrare pentru prima zi, respectiv astazi.


Un numar limitat de bilete este disponibil online in reteaua EVENTIM, asa ca cei care se gandesc sa ajunga astazi la festival, sunt rugati sa-si cumpere biletele online de AICI.


Asta seara vor performa la Spirit of Burgas Faith No More, Dreadzone, LTJ Bukem, Boris Werner, Kabale Und Liebe, Julien Chaptal, Lauhaus si multi altii. Programul integral il gasiti AICI.


Portile festivalului se deschis asta seara la orele 19.00, iar pentru a se evita cozile, organizatorii le recomanda participantilor sa vina devreme.


Bin Bucuresti, cu masina pana la Burgas veti face aproximativ 4 ore. Alte informatii / detalii de care ati putea avea nevoie se gasesc pe site-ul oficial al festivalului.


Beat Factor are corespondenti la fata locului, asa ca reveniti pe site pentru galerii foto, filmari si impresii (review) de la festival.


Popup detector