Tyree Cooper, Boca 45, Tomska, Bryan Pepper si altii - revelion The Fresh in Bucuresti

21 Noiembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Primele oferte de revelion au inceput deja sa apara, desi inca nu am intrat in luna decembrie. Cei de la The Fresh au anuntat pentru petrecerea din noaptea de revelion un line up format din Tyree Cooper, Boca 45, Tomska, Bryan Pepper, plus altii.


Alaturi de artistii internationali mai sus amintiti (Tyree Cooper, Boca 45, Tomska, Bryan Pepper), line up-ul este completat de trupa romaneasca The MOOoD, duo-ul OK Corral, Stefan Radu, Khidja, Fouchat, Meewee si Dun.


Ca si in anii precedenti, evenimentul va fi un „open-bar”, „open bufet” cu un numar de locuri limitat la 700, dresscode: palarie si/sau mustata , doua scene cu sonorizare masiva, decoruri inspirate din „Alice in tara minunilor”, lumini stralucitoare si videoproiectii in ton cu muzica.


Pretul unui bilet este de 290 lei si include Open bar, Open bufet si Acces afterhours. Pentru rezervari mese si detalii, puteti suna la 0740.250.360; la 10 bilete cumparate, al 11-lea este oferit gratuit.


Tyree Cooper a definit fenomenul hip-house in 1989 cu "Turn Up Bass”, dovedindu-se apoi a fi un producator excelent pe un intreg deceniu de muzica house din mijlocul anilor '80, pana la mijlocul anilor '90. A inceput sa mixeze in Chicago in 1983 si a inregistrat primul sau single ("I Fear the Night"), trei ani mai tarziu, la casa DJ International. In 1987, Cooper trece de la Chicago house la acid house cu "Acid Over." Urmatorul single, o noua schimbare de directie, "Turn Up Bass” a devenit unul dintre cele mai mari hit-uri hip-house, depasind in topurile acelei perioade multe nume consacrate.


Tyree Cooper by Vibes And Pepper


Pe parcursul anilor '90 Tyree a lansat doua albume „Tyree's Got a Brand New House” si „Nation of Hip House” si single-uri de succes in topurile britanice, cum ar fi „Move Your Body" si "Let the Music Take Control". In prezent, Tyree este recunoscut ca unul dintre cei mai influenti artisti ai scenei muzicii house. Acesta a re-lansat labelul "Supa Dupa Records" si in fiecare weekend este invitat sa mixeze in cluburi din Europa si Statele Unite.


Tyree Cooper's Hip House Mix 1 by Shrinechick


Tyree Cooper Live @ Fresh Weekend Aquapark Festival, Cerceda, Spain - 01-07-2011 by R_co


Bocasnapcrackle45partymix 45x 45s by Boca45


Latest tracks by TomSka


Popup detector