Trus'Me revine in Bucuresti in luna octombrie 2011

29 Septembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Britanicul David Wolstencroft James aka Trus'Me revine in Bucuresti pe data de 14 octombrie 2011, in cadrul unui party Color.


Line up-ul este completat de catre Fouchat, Hijack si Giuser, iar pretul intrarii este de 15 lei pana in ora 12.00 si 20 de lei dupa aceasta ora.


Fondator al label-ului de success Prime Numbers, David Wolstencroft James este originar din Manchester si se apropie de fericita aniversare a unei decade de cariera in muzica electronica.

Daca va intrebati cum suna un set in care un DJ imbina disco cu deep house si Detroit techno, atunci trebuie sa aflati raspunsul la aceasta intrebare ascultand unul semnat de Trus’me. Daca va intrebati cat de groovy si sexy sunt productiile Trus’me, puteti afla raspunsul la aceasta intrebare ascultand macar una dintre productiile sale, “Nars”, piesa care a fost coloana sonora pentru colectiile Miu Miu primavara / vara 2011.

Albumul sau de debut, “Working Nights”, lansat la Fat City Recordings in 2007, i-a confirmat pozitia ca producator si a atras cereri de remixuri de la nume ca LCD Soundsystem, Motor City Drum Ensemble si Alton Miller. Feedback-ul nu a incetat sa apara nici dupa cel de-al doilea album, “In The Red”, lansat tot la FCR.

Deseori comparat cu Moodymann ca si selectie si tehnica in DJing, deseori intalnit in pupitru alaturi de Theo Parrish si Levon Vincent, deseori sustinut ca producator de Ben Klock, Marcel Dettmann si Terrence Dixon, Trus’me este cu siguranta un muzician versatil si ecletic care inca mai are de spus multe.


Trus'me sets by trusme


Popup detector