Trupe romanesti noi confirmate la BestFest Summer Camp 2012

15 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

Nume noi se adauga trupelor romanesti deja confirmate pentru editia din acest an B’ESTFEST SUMMER CAMP.


Astfel, dupa Avatar, L.O.S.T., Taine, Toulouse Lautrec, Flou Rege, Manki’n’Stieb, Antract, Hot Casandra, Subcarpati, Selectro si The MOOoD, cele mai noi nume adaugate line-up-ului de artisti locali sunt Changing Skins, Electric Fence, Blue Nipple Boy, Les Elephants Bizarres, Negura Bunget, Tapinarii, Goodbye to Gravity si Bucovina.


In acest an, trupele autohtone ce vor concerta pe principalele scene ale B’estfest Summer Camp vor fi alese prin intermediul aplicatiei Facebook, „Voteaza-ti artistul.”. Astfel fanii vor fi cei care isi aduc pe scenele festivalului artistii romani pe care si-i doresc


Biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult. Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro.


B’ESTFEST Summer Camp prelungeste promotia lansata anul trecut si incurajeaza elevii, studentii si tinerii care si-au incheiat recent studiile sa vina in gasca la cel mai cool festival al verii, beneficiind astfel de un discount substantial din pretul biletului.


Fanii festivalului au acum posibilitatea de a-si achizitiona bilete cu o reducere de 50% din pretul intreg, pana pe 5 iulie. Daca se strang in grupuri de cate 5 persoane, tinerii de pana in 26 de ani pot cumpara bilete la jumatate de pret, respectiv 62,5 lei pentru acces de o zi (in loc de 125 lei), sau 132, 5 lei pentru un abonament de trei zile (in loc de 265 lei), la care se poate adauga, la cerere, un voucher in valoare de 15 lei pentru zona de camping.


Tot ce trebuie sa faca este sa trimita un email pe adresa bestfest@myticket.ro in care sa includa cele cinci nume ale membrilor grupului, Codul Numeric Personal si o copie a legitimatiei de student/elev (acolo unde este cazul) a fiecarei persoane. Mai multe informatii referitoare la promotie sunt disponibile pe site-ul MyTicket, www.myticket.ro si la numarul de telefon 0720 245 383. De asemenea, copiii cu varsta de maxim 12 ani vor avea acces gratuit la festival daca sunt insotiti de un adult.


Popup detector