Trupa Sensor canta la Silver Church

11 Mai 2009 Beat Factor BeatFactor

Trupa Sensor canta la Silver Church
TAGS:
sensor  silver church  live 

Miercuri, 20 mai, incepand cu ora 21:00, in clubul Silver Church are loc un nou concert marca Sensor. Desi trupa a obisnuit publicul cu concerte cel putin impresionante, cu concepte bine definite, de aceasta data totul va functiona sub semnul electronic, pentru ca showul va fi unul axat pe un live electronic, presarat cu elemente de percutie si tobe.


Pe scena va fi Paul Ilea (electronics, vocals), Alexandru Negara (percutii, clarinet), Cosmin Ierghinoiu (bass, vocals) si Andrei (tobe).


De-a lungul timpului, proiectul Sensor a colaborat cu o multime de artisti, atat pentru albume, cat si pentru concertele live, componenta trupei schimbandu-se in functie de necesitati. Pe 15 martie 1999 s-a nascut proiectul Sensor si odata cu el multe proiecte culturale, albume, releaseuri, videoclipuri si piese care au iesit din banalul muzicii culte, nu doar electronice.


In anul 2002 a aparut primul album oficial Sensor, nimit Lands – Distant Voices, urmat in 2004 de E-volution, disc care a inclus si piesa Help Yourself, cu care Sensor a spart barierele mainstreamului, castigand premiul MTV pentru “Cel mai bun videoclip”. In 2008, Sensor lanseaza Sensous Mood, un disc produs si distribuit de catre Jolidon. La scurt timp a urmat si un disc promo ce continea 15 minute de muzica dedicata exclusiv cluburilor.


Pentru viitor, Sensor pregateste un nou album, cat si un material aniversar, pentru ca in 2009 Sensor implineste 10 ani de activitate. Discul se va numi Best-Unreleased (10 years) si va aparea impreuna cu revista Sunete, intr-o editie speciala.


Popup detector