Trupa New Order revine intr-o noua formula

16 Iunie 2009 Beat Factor BeatFactor

Trupa New Order revine intr-o noua formula
TAGS:
new order 

De la Joy Division la New Order si acum la Bad Lieutenant, membrii Bernard Sumner, Stephen Morris, Phil Cunningham si Alex James pun la cale resuscitarea New Order.


Sumner a confirmat stirea conform careia New Order devine Bad Lieutenant la BBC Newsbeat, precizand ca fostul basist al trupei, Peter Hook, nu va fi in niciun fel implicat in noul proiect. Bernard Sumner a mai precizat ca este foarte mandru de noul album, si ca materialul va contine mai multe sunete de chitara, intrucat noua formula a trupei are trei chitaristi.


Trupa New Order s-a nascut pe scheletul trupei Joy Division, formata in jurul personalitatii charismatice a lui Ian Curtis. Acesta a pregatit terenul pentru ceea ce avea sa devina New Order, facand astfel tranzitia dinspre new wave-ul underground inspre cultura club infloritoare pe care trupa o emana azi. In anii '90, New Order au trecut printr-o criza. A urmat un reviriment in 2001, odata cu albumul „Get Ready", care i-a propulsat din nou in topuri si le-a readus gloria. New Order s-au despartit in anul 2007.



New Order - Bizarre Love Triangle
Încarcat de aquanote. - See the latest featured music videos.


Popup detector