Trupa A.G. Trio vine pentru prima data in Romania

18 Martie 2010 Create It BeatFactor

Paul Soll ii aduce in premiera in Romania pe cei trei A.G. Tiro. Primul eveniment va avea loc, joi, 25 martie, la Timisoara, in clubul Setup Venue, cu Mike Rigler in deschidere, iar sambata, 27 martie, aceeasi formula se va muta si la Kristal Glam Club din Bucuresti.


A.G. Trio este o trupa austriaca formata din Roland von de Aist, Andy Korg si Aka Tell. Acestia sunt cunoscuti pentru release-urile sub marca Etage Noire, casa de discuri condusa de Parov Stelar, dar si pentru colaborari cu labeluri precum Creative Commons sau Freaks Like Us! Entertainment.


AG Trio - Things You Wanna Play - LIVE




Productiile celor trei au fost incluse pe renumite compilatii internationale, printre care Ibiza Opening Party 2009, Clubbers Choice Vol. 2, Purple & Green Winter Edition sau Best of 2009 Electro Edition.

Stilul muzical caracterizant pentru A.G. Trio poarta amprenta electro-house-ului, peste care presara vocaluri catchy, si astfel, fiecare show live este plin de energie si vibe pozitiv.



Mike Rigler

Experimentand cu diferite tipuri de “breakbeat”, Mike Rigler, DJ-ul austriac responsabil cu deschiderea show-urilor Parov Stelar Band, si-a facut loc in industria muzicii de dans impingand sound-urile la extrem.

Primul sau release, “Lovesick & Dirt EP”, a fost lansat in 2008, la Etage Noir Special, casa condusa de Parov Stelar, si astfel a castigat respectul si imaginea de producator international.


Mike Rigler - Love Stick


Release-ul s-a bucurat de un succes notabil, atat prin prezenta in topurile de specialitate, cat si prin compilatiile in care a fost inclus.

Sound-ul sau unic s-a dezvoltat in timp, dupa ce a experimentat intens cu instrumente live si vocalisti, iar in prezent, Mike prezinta un stil organic, cu o atitudine funk.




Popup detector