Trentemoller (live band) in concert la The Mission Dance Weekend

31 Martie 2008 Beat Factor BeatFactor

Dupa Roger Sanchez, Fatboy Slim si Timo Maas, a sosit confirmarea lui Trentemller pentru The Mission Dance Weekend. Trentemller va concerta live, vineri, 11 iulie, alaturi de trupa sa, pe scena de la Hanul Piratilor, urmat de Roger Sanchez.

Ziua a doua a evenimentului, 12 iulie, ii aduce pe scena pe Fatboy Slim si Timo Maas, urmand ca in curand programul sa fie completat de alti artisti romani si sa fie anuntate si preturile biletelor care vor fi in curand disponibile.

Anders Trentemller, cunoscut mai simplu ca Trentemoller, este un artist care a dat un alt sens productiilor de muzica electronica. Este muzician de aproape 15 ani, a facut parte dintr-o trupa rock, pentru ca in 2003 sa se faca iubit de fani si apreciat de cei din bransa dupa ce a lansat piese la Poker Flat Recordings, label-ul lui Steve Bug.

Remixul lui Trentemoller pentru What Else Is There a lui Royksopp a fost unul dintre cele mai bine vandute piese din istoria Beatport si dupa ce a inceput cateva live act-uri alaturi de DJ Tom, artistul a inceput sa lucreze la primul sau album.

The Last Resort, lansat la Poker Flat Recordings la sfarsitul lui 2006, este o fuziune intre minimal techno, dub, ambient si experiemental. Este o fuziune atat de puternica de fapt, incat am putea considera ca Trentemller este inovator. Dupa ce fanii sai au ramas surprinsi de stilul albumului, Anders a declarat intr-un interviu ca pentru el productia este cea care primeaza si adora sa compuna piese care sa ii descrie toate starile, asa cum sunt cele de pe The Last Resort.






Popup detector