"Trainspotting" ar putea sa aiba o continuare

11 Septembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

TAGS:
film  trainspotting  droguri 

Regizorul britanic Danny Boyle are in vedere realizarea unei continuari a filmului de succes "Trainspotting", a declarat unul dintre protagonistii acestuia, actorul Robert Carlyle.

Carlyle s-a declarat mai mult decat incantat de perspectiva de a juca in noua pelicula, precizand ca ar incepe lucrul imediat si fara sa ceara vreun onorariu, informeaza BBC.

"Stiu ca Danny se apropie de acest proiect. Dupa succesul de la Oscar, cu 'Slumdog Millionaire', ar trebui sa poata face cam ce vrea el", a adaugat actorul.

Continuarea la "Trainspotting" ar urma sa se numeasca "Porno" si sa fie inspirata de romanul omonin scris de Irvine Welsh. Scenariul va urmari destinele personajelor din primul film la zece ani dupa evenimentele prezentate in acesta.

Un alt protagonist din "Trainspotting", Ewan McGregor, nu impartaseste insa entuziasmul lui Carlyle. McGregor a declarat, in mai multe randuri, ca o continuare a filmului din 1996 ar fi "o incredibila rusine".

Nominalizat la Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat, "Trainspotting" este considerat unul dintre cele mai valoroase si revolutionare filme britanice din ultimii 20 de ani, care a oglindit intr-o maniera extrem de credibila problema consumatorilor de droguri si a culturii underground.


via ziare.com


Citeste si: Zece povesti pe care trebuie sa le vezi


Popup detector