Traieste Jamaica in Bucuresti

16 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Traieste Jamaica in Bucuresti
TAGS:
Jamaica  party  Bucuresti 

Pe 20 noiembrie ai ocazia sa respiri o gura de Jamaica, la Tete-a-tete in Bucuresti, prin evenimentul AirJamaica.

Va fi o calatorie muzicala inedita in jurul lumii, ghidata dupa sunetele muzicii jamaicane si ecourile sale de pe alte meleaguri.

Punctul de plecare va fi micuta insula caraibeana, itinerariul continuand apoi in marile orase ale Americii de Nord, precum NYC, Miami, Detroit, DC, LA, Toronto. Vor fi si cateva escale si in Englitera, in Londra si Manchester, iar vineri, 20 noiembrie se aterizeaza la Bucuresti.

Echipajul de zbor e format din Romano, pilot cu vasta experienta, avand mii si mii de ore de zbor in cadrul companiei germane de top G-Force Sound (printre altele, rute anuale si pe la Summerjam-ul nemtesc cat si la Sunsplash-ul european din Italia, sau alaturi de acrobati de inalta clasa din Jamaica), copilotul Deeproots, primul specialist din Bucuresti, asistenta de zbor Raiza si inginerul Robert de la compania Kaya.”

Trebuie sa mai precizam ca se vor sarbatori si 5 ani de la primele evenimente cu muzica jamaicana din Bucuresti.

De asemenea, nu se va sarbatori doar cu roots reggae sau doar cu ultimele aparitii dancehall cum eronat s-ar putea intelege, ci se va gusta din diversitatea obtinuta in aproape 50 de ani de istorie a muzicii jamaicane si 5 continente pe care se manifesta aceasta.


Popup detector