Tom Novy mixeaza in Bucuresti

03 Mai 2007 Beat Factor BeatFactor

Sambata viitoare, 12 mai, DJ-ul Tom Novy va mixa in premiera in Bucuresti, in clubul Kristal Glam. Dupa mai multe reprogramari, se pare ca Tom Novy isi va face prezenta de doua ori consecutiv in aceasta perioada in Bucuresti, urmand a mixa si in luna iunie, in cadrul festivalului Roke Coke.

Artistul neamt a declarat recent intr-un interviu pentru site-ul australian inthemix.com.au ca muzica lui nu poate fi incadrata intr-un stil anume, insa daca ar fi sa o descrie cumva, ar numi-o sec, 'house music'.

Cat despre noul sau album, intitulat Superstar, Tom Novy spune ca titlul albumului este mai mult o gluma. "Eu nu ma iau foarte n serios, este o gluma, mai mult sau mai putin. Dupa atta timp n acest domeniu, initial am vrut sa-i dau numele Greatest Hits, dar casa de discuri vrea sa mai scoata un album de-al meu, aşa ca din cauza asta i-am dat numele Superstar. Lumea nu ar trebui sa ia lucrurile astea foarte n serios, deoarece eu deseori fac glume pe seama mea.. Aş spune ca acest album accentueaza fiecare piesa n parte, fiind mai pop dect ultimul. Binenteles, am scos multe remix-uri foarte bune de pe albumul acesta, care contine piese ca Your Body, Take It sau Unexpected, dar şi urmatorul single, cu Mike Marshall, ce se numeşte Its my house. Şi, binenteles, colaborarea mea cu TV Rock, The Power." (citat din techno.ro).

Pentru petrecerea de pe 12 mai, Tom Novy va fi precedat de rezidentul clubului, DJ Chriss.


Popup detector