Toate colectiile de muzica lansate la Minus si Plus 8, disponibile in format digital

23 Aprilie 2009 Saint BeatFactor

Cea mai utilizata platforma de download muzical din lume, Juno Download, a anuntat zilele trecute ca pe site sunt disponibile doua pachete, care cuprind toate lansarile all-times realizate de label-ul Minus si Plus 8, in format digital.

Printre artistii ale caror productii se incadreaza in pachetul Minus se numara Richie Hawtin, Loco Dice, Marc Houle sau Heartthrob. Dintre cele mai importante nume ale label-ului Plus 8, ii putem aminti pe Paco Osuna, Alexi Delano, Lemon 8 si Marco Carola.

Lansat in 1990, label-ul Plus 8 a fost rampa de lansare pentru Richie Hawtin si John Acquaviva. Din 1998, Minus a devenit noua ‘casa’ a lui Richie Hawtin si a unui contingent important de artisti cu influenta, producatori si DJ-I care au dominat scena minimal-techno din ultimii ani.

Portalul Juno a anuntat ca in viitorul apropiat va lansa si colectiile altor doua mari label-uri precum Yoshitoshi si Skint (Fatboy Slim), ale caror colectii integrale nu au fost niciodata lansate in format digital. Piesele sunt in acest moment re-masterizate pentru Juno si vor fi disponibile foarte curand.


Links:


Juno Download

Minus Label Page


Plus 8 Label Page


Popup detector