Timo Maas completeaza line up-ul la The Mission Dance Weekend

10 Martie 2008 Beat Factor BeatFactor

Evenimentul The Mission din iulie 2008 se va intinde pe parcursul a doua nopti, 11 - 12 iulie, pe plaja Hanul Piratilor, si poarta numele de The Mission Dance Weekend. Timo Maas este cel de-al doilea artist confirmat pentru data de 12 iulie, aceeasi seara in care va mixa si Fatboy Slim.

Urmeaza sa fie anuntate in curand alte nume de artisti care vor urca pe scena The Mission Dance Weekend in serile de 11 si 12 iulie. Exista sanse mari ca in aceasta perioada sa concerteze in Mamaia si Trentemoller live, conform mai multor bloguri de profil.

Timo Maas, germanul rezident la DC 10 - Ibiza, colaboreaza constant cu nume de exceptie din lumea muzicii techno si nu numai Moby, Garbage si Moloko. Timo Maas si-a inceput cariera in Germania, primul succes constand in obtinerea rezidentei la Clubul Tunnel din Hamburg.

A urmat obtinerea rezidentei la clubul Twilo din New York si la DC 10 din Ibiza. Mix-urile sale au fost solicitate la evenimente de amploare precum Glastonbury, Creamfields, Grand Prix-ul Malaezian si chiar la aniversarea celebrei Naomi Campbell, la St. Tropez.


Popup detector