Tiesto si Corsten amenintati de urmatoarea generatie clubbing

04 August 2008 Beat Factor BeatFactor

La 40 si ceva de ani, olandezul Tiesto a declarat ca va continua sa mixeze si ca nu se gandeste inca la retragere. La fel si Ferry Corsten declara acum ceva vreme ca se va lasa de DJ-ing pana in 35 de ani, dar s-a razgandit intre timp, insa Andy McKay ii anunta pe cei doi ca viitorul nu este atat de roz precum se vede.

Am declarat odata ca ma voi opri la 40 de ani. Dar asta s-a intamplat acum 10 ani, cand am crezut ca 40 de ani este foarte mult. declara Tiesto pentru Boston Globe. Multi oameni de varsta mea sunt insa invidiosi ca eu traiesc si acum ca un copil. Calatoresc in jurul lumii si am party-uri tot timpul. Uitati-va la Rolling Stones. Inca o fac.

Si Ferry Corsten declara acum 10 ani pentru Skrufff, la aniversarea de 30 de ani ca Am varsta asta in cap: de 35 sau 39 ca fiind ideala pentru retragere. Sau poate ca in cativa ani ma voi plictisi de atat de mult DJ-ing si ma voi opri. Cu siguranta m-as intoarce in studio si mi-as dedica tot timpul productiei.

Totusi, Andy McKay (Manumission / Ibiza Rocks) a declarat in revista Pacha Magazine ca noua generatie de tineri evolueaza, iar celor doi le va fi greu sa tina pasul si inca nici nu-si imagineaza cum va fi. Urmatoarea generatie nu vrea sa danseze doar pe muzica dance. Nu vor fi incantati de un DJ-I care are 40 si ceva de ani, sau chiar 50. declara Andy. Generatia umatoare e de genul Fuck you, Dad!, iar Ibiza Rocks face parte din ea.


Popup detector