Tiesto revine in Romania in luna martie!

08 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Dupa ce in anul 2008 DJ-ul olandez Tiesto nu ne-a vizitat deloc in Romania, luna martie a acestui an aduce doua show-uri cu unul dintre cei mai populari DJi din lume. Pe data de 21 martie, Tiesto va mixa la Sala Polivalenta din Bucuresti, iar cu o zi mai devreme, 20 martie, va fi prezent in clubul Obsession din Cluj Napoca.

Ambele show-uri ale lui Tiesto figureaza pe site-ul oficial al artistului. Evenimentul de la Bucuresti este organizat de catre The Mission.

Mai multe informatii despre bilete, precum si alte detalii despre aceste doua show-uri le veti afla in curand.

Tiesto, alias Tijs Verwest, si-a inceput cariera in 1985, in perioada cand Raspberry Beret si Psycho Candy ne incantau cu rimele lor colorate. Cumparandu-si discuri si echipamente, Tiesto s-a lansat pe un trend ce va ajunge in top peste cativa ani cu artisti ca DJ Jazzy Jeff si Fresh Prince sau Rob Bass si DJ Easy Rock. Combinatia unica de Progressive Trance mixat cu putin House incanta cu siguranta urechea oricarui ascultator. Castingand marea majoritate a premiilor destinate muzicii dance, Tiesto va fi intotdeauna privit ca fiind unul dintre cei mai mari artisti ajunsi vreodata in spatele platanelor!

Deja se discuta pe Forumul Beat Factor, AICI.


Popup detector