Tiesto este dovada vie ca muzica dance a evoluat

17 August 2007 Beat Factor BeatFactor

Beat Factor s-a transformat brusc intr-un fan club Tiesto? Nicidecum. Declaratia ii apartine DJ-ului olandez intr-un interviu recent acordat agentiei Reuters. Modest sau nu, un lucru este sigur: Tiesto stie sa-si cladeasca si sa-si mentina o imagine.

Timpurile cand DJ-ul era undeva ascuns in spatele unui pupitru si lumea mergea la petreceri doar pentru muzica au apus de mult. Astazi, unii DJ-i s-au transformat in adevarate superstaruri, iar sumele pretinse de ei la concerte sunt de multe ori asemanatoare sau chiar mai mari decat ale oricarui artist din alte zone muzicale.

"Trebuie sa aducem lumea la show-uri...la show-urile mele. Eu sunt dovada vie ca muzica dance a evoluat, si nu vorbim doar despre droguri. Lumea chiar a inceput sa se intereseze de muzica; uita-te la pagina mea de myspace.com, am mai multe vizite decat multi alti artisti "credibili". Lumea este curioasa, am observat asta", precizeaza Tiesto.

Chiar daca Tiesto marturiseste ca ar vrea sa ajunga aproape la fel de faimos ca si Red Hot CHili Peppers, este constient de faptul ca valorile se cladesc in timp, si cu multa munca. Este, de pilda, un fan inrait al trupei Iron Maiden, iar la inceputurile sale asculta mult Metallica.

Tiesto va concerta in Romania pe data de 1 decembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Show-ul face parte din turneul de promovare a ultimului sau album, Elements of Life. In alta ordine de idei, nu uitati ca s-a dat startul campaniei de votare pentru DJ Mag Top 100. Daca nu il mai vreti pe Tiesto pe sticla, stiti ce aveti de facut.


Popup detector