Tiesto are o multime de fani nebuni, la propriu!

30 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Publicatia canadiana Chronical Herald a dezvaluit astazi cum un fan inrait al DJ-ului olandez Tiesto, care si-a atacat si aproape si-a ucis mama, a folosit violenta pentru a ajunge la unul dintre gig-urile artistului. John Candow, in varsta de 24 de ani, care sufera de schizofrenie si tulburari psihice, a recunoscut ca stia de eveniment cand era in spital si a venit cu o idee brutala, dupa ce psihiatrul sau nu i-a permis sa mearga la concert.

John a atacat psihiatrul, a fost arestat, a pledat vinovat la tribunal, a fost eliberat conditionat si planul sau chiar a functionat. Dupa ce l-a lovit pe doctor de trei ori in fata, a fost arestat si dupa tribunal, acesta a fost eliberat si a reusit sa ajunga la eveniment.

Cand s-a intors in atentia medicilor, Candow a declarat ca Nu am nici o remuscare. Am facut doar necesarul pentru a ajunge sa-l vad pe DJ-ul meu favorit din toate timpurile si o voi face iar daca va fi nevoie.

In 2006 Tiesto a recunoscut intr-un interviu pentru agentia Skrufff, ca are o multime de fani nebuni, la propriu. Unul dintre fani mi-a trimis o punga plina cu gloante. Altul este in puscarie si imi scrie despre toate modurile in care poate sa ucida pe cineva. Imi spune ca prin muzica mea, sunt singurul care il intelege si mi-a trimis o cutie de loose tea. Inca imi scrie si ma intreaba daca am incercat ceaiul.

Sotia lui Tiesto, Sara, a declarat tot pentru Skrufff in aceasta saptamana ca fanul din inchisoare inca ii scrie sotului sau si in ultima scrisoare ii explica despre caracterul practic al armelor care nu sunt atat de periculoase pentru viata unui om. Hei, ce faci? As vrea sa iti povestesc ceva.daca eram fata in fata as putea sa fiu mult mai specific. scria prizonierul inainte de a intra in detalii despre scoaterea ochilor, taierea urechilor sau distrugerea marului lui Adam cu aceste arme.


Popup detector