Tiesto: Nu suport betisoarele luminoase la party-uri. Sunt periculoase

01 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

'Rasaritul perfect pentru mine este acel moment, cand dupa un party lung in club, la 6:30 ies toti pe plaja si se uita cum rasare soarele. Este un moment de pace dupa o seara formidabila. Insa inainte de party nu aduceti betisoare luminoase pentru ca nu ajuta la nimic.'

Nu le suport. Aduc un vibe gresit asupra evenimentului. Prea multe droguri. Si eu beau putin, dar scena are nevoie de o cura si nu in ultimul rand trebuie sa scape de acele betisoare luminoase. Arata oribil si sunt periculoase. Oamenii incep sa arunce cu ele cateodata si cativa ies raniti din club. declara Tiesto.

Un party Tiesto marcheaza excelenta in muzica dance internationala, dupa ce mai mult de 25,000 de fani se strang intr-o singura noapte, la gig-uri din Europa. DJ-ul olandez, pe numele adevarat Tijs Verwest a popularizat cultura muzicii dance prin sound-ul sau trance si electro, cum nimeni nu a facut-o pana acum.

Cel mai mare gig al sau a fost cel din 2004 de la Olimpiada din Atena, unde a mixat in deschidere, in timpul paradei atletilor. Cu siguranta a fost foarte important pentru mine si pentru intreaga scena dance. Este ceva special sa canti la olimpiada.


Popup detector