Tiefschwarz - Varsta nu conteaza, e doar un numar

05 Septembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Cei doi frati de la Tiefschwarz, Ale si Basti Schwarz, sunt legati unul de celalalt nu doar prin rudenie, ci si prin muzica. Amandoi au ajuns la varsta de aproximativ 40 de ani, insa asta nu ii sperie absolut deloc pe niciunul dintre ei.

"Eu am implinit deja 40 de ani, fratele meu are 38, asa ca suntem deja destul de batrani. Pentru mine insa, varsta de 40 de ani e chiar beton!", precizeaza unul din membrii proiectului Tiefschwarz intr-un interviu recent acordat site-ului beatportal.com.

Daca se simt bine, celor doi frati nu prea le pasa de varsta pe care o au, mai ales ca in Berlin sunt mai multi oameni mai in varsta care ies la petreceri. "Varsta medie in Berlin este de, aproximativ, 30 de ani, plus ca eu am o groaza de prieteni care sunt mai in varsta decat mine".

Peste mai multi ani, cei doi frati de la Tiefschwarz considera ca lumea isi va aduce aminte de ei ca "party DJs care nu se blocheaza in clisee". De asemenea, cei doi spera ca lumea isi va aminti de ei ca de "doi frati nebuni care dau petreceri grozave cu muzica buna de la A la Z".


Popup detector