Theo Parrish mixeaza in premiera in Romania

02 Mai 2011 Beat Factor BeatFactor

Theo Parrish mixeaza in premiera in Romania
TAGS:
theo parrish  color 

Desi a durat ceva ani pana sa dam aceasta stire, mai bine mai tarziu decat niciodata: Theo Parrish mixeaza in premiera in Romania in luna iunie a acestui an.


Marele gig are loc pe 3 iunie si este anuntat de catre Color, gasca responsabila si de alti artisti straini care au mixat recent aici, intre care Flight Facilities, Cosmonauts, Louis la Roche si altii. Mai multe detalii in curand.


Theo Parrish este una dintre figurile proeminente care au influentat cursul muzicii house si Detorit techno de-a lungul anilor si i-au dat un sens. S-a nascut in Washington DC, insa se simte legat de locul in care a crescut, Chicago, oras cu o mie de povesti.


Pe Discogs, Theo Parrish figureaza cu release-uri incepand cu anul 1995 (s-a apucat de mixat la 13 ani, in 1986). Insa filosofia proprie asupra muzicii si conceptiile si le-a format de tanar, cand a fost influentat de artisti precum Miles Davis, Stevie Wonder, Jimi Hendrix, Nina Simone,George Gershwin, Bob Marley.



Sound Signature este universul creativ al lui Theo Parrish. Locul in care artistul is-a investit energia, pasiunea si dragostea pentru muzica, si care, si acum, dupa multi ani de la infiintare, reuseste sa surprinda printr-o muzica ce nu suna cu nimic asemanator.


THEO PARRISH - LIVE @ TAICOCLUB 09 KAWASAKI by ochikura!!


"Dragostea pentru muzica ar trebui sa fie elementul esential pentru orice producator, performer sau DJ. Cu aceasta dragoste, sampling-ul poate deveni un tribut; o expansiune a unor idei de mult uitate. Trei ore de selectie pot deveni istorie".


Theo Parrish Live @ Watergate, Berlin - 08-07-2009 by R_co




Citeste si: Portret de artist - Theo Parrish


Theo Parrish da interviuri destul de rar, intrucat considera ca nu trebuie sa vorbeasca decat atunci cand chiar are ceva de spus. Poate ca una dintre cele mai relevante aparitii video o reprezinta cea din cadrul academiei Red Bull Music Academy, din anul 2005, din Seattle. Interviul il puteti viziona mai jos.




Popup detector