The Ting Tings au dat startul festivalurilor verii 2009

16 Iunie 2009 Beat Factor BeatFactor

Weekend-ul trecut a fost unul plin pentru toti iubitorii de muzica din intreaga lume: s-a dat startul festivalurilor mari ale acestei veri si a concertelor inedite din cadrul acestora! The Ting Tings, una dintre cele mai bine cotate trupe la momentul actual, a oferit un show exploziv pe scena primului festival care a deschis seria de “music celebrations” ale verii: The Isle of Wight. Special pentru fanii din Romania, The Ting Tings vor concerta la B’ESTFEST pe data de 4 iulie, in cea de-a treia zi a festivalui!


In prezenta miilor de fani, The Ting Tings a deschis The Isle of Wight cu un show plin de ritm si energie, remarcandu-se inca o data ca una dintre cele mai talentate si “funky” trupe ale lumii. Spectacolul a inclus bine cunoscutele piesele “Be the One”, “Shut up and let me go” sau “That’s not my name” aparute pe albumul multi-premiat “We started nothing”, lansat in 2008. In aceeasi zi cu cei de la The Ting Tings in arenele The Isle of Wight au mai concertat si: The Prodigy, Basement Jaxx si Pendulum.


Cariera membrilor The Ting Tings este intr-o continua ascensiune: pe langa un nou album aflat in stadiul de concept, numeroase aparitii live in cadrul festivalelor din Europa (Glastonbury, Southside Festival, Hurricane Festival, Hove Festival sau Rock A Field), britanicii vor sosi in Romania pentru a oferi un show de zile mari in cadrul B’ESTFEST! Trupa insulara face parte din line-up-ul Zilei a treia a festivalului si va concerta alaturi de Santana, The Charlatans sau de cei de la Looptroop Rockers.


Popup detector