The Prodigy la Bucuresti

22 Iunie 2007 Beat Factor BeatFactor

Festivalul Rockn Coke aduce in acest weekend, pe insula Lacul Morii, sapte DJ romani si pe DJ-ul german Tom Novy, producatorul piesei "Take It", impreuna cu Lima. Cap de afis ramane trupa britanica The Prodigy - un fragment de istorie la Bucuresti, despre care va vorbeste Gojira, DJ-ul care va face after.

Pentru Gojira, Prodigy inseamna acum "un moment de cotitura. A fost prima trupa electronica din anii 90, care a ajuns in mainstream si care la acea vreme a luat toate premiile muzicale posibile.". El este de parere ca "a fost o fericita mixtura de atitudine punk si muzica cu aer reactionar."

Stilul trupei Prodigy descris de catre DJ-ul roman este foarte personal, "o fuziune muzicala inchegata magistral de geniul Liam Howlett.". Cu toate acestea, pe el nu l-au influentat intr-un mod foarte direct, dar cert este ca o buna bucata din adolescenta si-a derulat-o in fata ochilor pe muzica celor de la Prodigy.

"Greu de spus. Fiecare album a impins lucrurile inainte si a dezvaluit o identitate muzicala care arata ca omul din spatele ei iubeste enorm ceea ce face. Ca simplu ascultator, albumul de capatai ramane pentru mine Music for Gilted Generation.

In prezent, The Prodigy este o trupa care a ajuns la maturitate muzicala, dupa ce a trecut prin multe etape in care nu s-au ferit sa experimenteze. "Desi este o trupa electronica, The Prodigy au alura unor rock staruri. Astept concertul cu sufletul la gura!"

Pentru setul din deschidere, Gojira spera sa fie unul care sa emane good vibe. "O sa incerc sa combin sonoritatile techno-electro cu cele de breakbeat. Ne auzim sambata!"

Programul anuntat pentru ambele zile de concerte este intre 12.00 si 04.00. Un bilet pentru ambele zile costa 134 de lei, iar camparea 35 de lei pe cort. Pentru a ajunge acolo, mergeti pe Calea Crangasi pana la lac si faceti dreapta, pe faleza. Dupa 15 minute ajungeti la insula. Vineri mixeaza: The Prodigy, Tom Novy, Seb, Marika si Gojira la after, iar duminica Vania, Thornado, The Model si Raresh.

Compact Bucuresti


Popup detector