The Prodigy, Nine Inch Nails si Tiesto in Romania

23 Aprilie 2009 Saint BeatFactor

Ca urmare a atractiei irezistibile dintre Coca-Cola si muzica, cea mai cunoscuta marca din lume, continua deja traditionala sa asociere cu evenimentele de muzica live, sustinand festivalul CokeLive Peninsula.


A 7-a editie a festivalului va avea loc intre 23 si 26 iulie, la Targu Mures, in locatia deja binecunoscuta, pe malul Muresului, langa Complexul Weekend. Va fi o experienta unica cu un program imbunatatit si o noua locatie pentru petrecerile in aer liber – Terasa Coca-Cola. Festivalul va gazdui mai multe staruri internationale decat editiile precedente, printre cei mai asteptati artisti numarandu-se The Prodigy, Nine Inch Nails si DJ Tiesto.


The Prodigy, cea mai apreciata trupa a genului electronic/breakbeat, se afla anul acesta intr-un turneu de promovare a noului albumul, “Invaders Must Die”. Albumul, lansat pe 23 februarie 2009, este deja unul dintre cele mai bine vandute albume ale acestui an. Albumul a debutat pe locul 1 in Billboard European TOP 100 si in UK Album Chart cu aproape 100,000 de exemplare vandute in prima saptamana de dupa lansare, devenind astfel al patrulea album consecutiv al trupei care ocupa prima pozitie In Marea Britanie.


Concertul Nine Inch Nails este cu siguranta unul dintre cele mai asteptate in Romania. Dupa turneul Lights in the Sky de anul trecut din America – cel mai ambitios proiect al formatiei, un spectacol impresionant de lumini si muzica intensa – formatia se intoarce in Europa ca headlinerul celor mai mari festivaluri de pe continent. Nine Inch Nails este o trupa care se reinventeaza in permanenta, atentia lor fiind indreptata in primul rand catre fani. Ultimul lor album, „The Slip” poate fi downloadat in mod gratuit de pe site-ul oficial al trupei.


Din categoria muzicii electronice, cel mai bine cotat DJ din lume vine sa incalzeasca atmosfera la Targu Mures. Tiesto, votat de Mixmag - etalonul industriei muzicale electronice – drept cel mai bun DJ al anului 2008 a continuat seria succeselor la Premiile Internationale ale Muzicii Dance de la Miami, unde a castigat „Cel mai bun artist solo”.


Festivalul CokeLive Peninsula, ce aduce laolalta zeci de mii de vizitatori, nu doar din tara, ci si din strainatate, este in fiecare an un punct de referinta pe scena muzicala din Romania, Targu Mures transformandu-se intr-o capitala muzicala pentru cateva zile.


“Valorile brandului Coca-Cola vorbesc despre optimism, energie, pofta de viata. Ca in fiecare an, vrem sa fim prezenti in viata tinerilor, creand momente speciale, inedite si racoritoare. CokeLive Peninsula va fi un eveniment pe gustul lor”, declara Cristian Linaru, Brand Manager Coca-Cola Romania si Moldova.


„Suntem bucurosi sa continuam acest festival de succes alaturi de partenerul nostru Coca-Cola. Impreuna, vrem sa le oferim peninsularilor sansa unei experiente muzicale deosebite, o petrecere de neuitat cu multi artisti de renume ce vor fi dezvaluiti in curand. The Prodigy, Nine Inch Nails si Tiesto sunt primele surprize pe care le dezvaluim”, a declarat directorul festivalului, Bodor Laszlo.


Luand ca exemplu festivalul Sziget, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din Europa, festivalul CokeLive Peninsula promite a fi o experienta de exceptie. Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu 27 aprilie.

Site-ul oficial al festivalului va fi anunat saptamana viitoare.


Popup detector