The Mono Jacks concerteaza la Exit si Sziget

28 Aprilie 2011 Beat Factor BeatFactor

The Mono Jacks concerteaza la Exit si Sziget
TAGS:
the mono jacks  Exit 

Trupa rock The Mono Jacks se pregateste de turneu. Pe langa evenimente locale, trupa va concerta si la festivaluri europene renumite, cum ar fi Exit in Serbia i Sziget in Ungaria.


The Mono Jacks sunt cunoscuti pentru piesele Maria, Come Back Girl, Push The Pedal si We’re All Getting Older, toate ajunse la un moment dat pe primele pozitii ale topurilor alternative. Piesele sunt de pe albumul de debut al trupei, Now in Stereo, care va fi reeditat pentru a sustine acest turneu.


Lansat in format fizic in noiembrie 2010 si apoi in varianta digitala in martie 2011, la http://themonojacks.bandcamp.com, Now in Stereo este un produs independent, finantat de membrii trupei. Varianta digitala cuprinde ca bonus remixuri ale piesei Come Back Girl, semnate de The Pixels si Alien Pimp.


In prezent, Doru Trascau (voce, chitara), Florin Vasile (chitara, voce), Alex Voicu (bas) si Dorian Cazacu (tobe) lucreaza la piese noi pentru un al doilea album si isi propun sa lanseze o trilogie video in cursul acestui an.


THE MONO JACKS 'Maria' (Live at GuerriLive Session) from The Mono Jacks on Vimeo.


Popup detector