The Mission introduce serviciul SMS 4 TICKET

10 Iunie 2010 Create It BeatFactor

The Mission introduce un nou serviciu de achizitionare bilete in avans pentru evenimentul de pe 2 iulie. Simplu si rapid, valabil in retelele Orange si Cosmote, SMS 4 Ticket iti ofera ocazia de a-ti cumpara bilet la The Mission prin trimiterea unui sms la 7580 pentru care vei fi taxat cu contravaloarea biletului.

Serviciul SMS 4 Ticket este activat incepand cu urmatorul eveniment The Mission, care va avea loc pe 2 iulie la Arenele Romane, Bucuresti, si in cadrul caruia vor urca pe scena in premiera in Romania Simian Mobile Disco live si Tiga, dar si artisti ca Moderat live (Apparat + Modeselektor + Pfadfinderei) si Dubfire.

ORANGE

Pentru a cumpara un bilet in avans la evenimentul The Mission de pe 2 iulie prin serviciul SMS 4 TICKET clientii Orange pot trimite un sms la 7580 (tarif bilet 11,9 euro, TVA inclus) cu textul CUMPAR 2 IULIE si vor primi un sms cu un cod unic pe care trebuie sa il arate in seara evenimentului la intrare.

COSMOTE

Pentru a cumpara un bilet in avans la evenimentul The Mission de pe 2 iulie prin serviciul SMS 4 TICKET clientii Cosmote pot trimite un sms la 7580 (tarif 0,05 euro + TVA) cu textul CUMPAR 2 IULIE si vor primi un mesaj de confirmare al comenzii.


Pentru validarea comenzii trebuie sa trimita sms cu textul DA (tarif bilet 11,9 euro, TVA inclus) si vor primi un sms cu un cod unic pe care trebuie sa il arate in seara evenimentului la intrare.


Popup detector