The Gemini Bros au lansat pe 15 Iunie 2012 'Uptown Funk Empire: The Gemini Bros. Remixes'

22 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

The Gemini Bros au lansat pe 15 Iunie 2012 'Uptown Funk Empire: The Gemini Bros. Remixes'
TAGS:
the gemini bros 

Cei doi producatori romani au remixat trei din cele mai apreciate piese ale Uptown Funk Empire din albumul intitulat ‘The Empire Strikes Back’, lansat in 2009 sub tutela label-ului francez: Soulab France.


Materialul discografic este disponibil atat in format digital dar si CD, Soulab fiind unul dintre label-urile care inca mai scot sub acest format in aceasta lume deja mult prea tehnologizata, desigur pe langa clasicele vinyl-uri.


“Noi am facut initial un remix pentru hit-ul ‘Boogie’, iar cei de la Soulab au fost incantati de rezultat si ne-au cerut sa le mai facem inca doua remixuri. Asteptam luna Iulie si August deoarece aceste piese vor apare pe diferite compilatii ale acestui label, atat digital, cat sip e vinyl…” ne-au transmis cei doi gemeni.


Piesele au inceput deja sa fie rulate la importante radio show-uri din lume dintre care mentionam: Up & Down Radio la Dublin City Fm 103.2 (Irlanda), Freestyle Fusion Radioshow la Urgent FM Gent (Belgia), Soul Unlimited Radioshow la Wüste Welle Radio (Germania) si lista continua. Soulab France este unul dintre cele mai cunoscute label-uri de Nu Jazz/ Nu Soul din Franta dar avand producatii si din zona Jazzy House, Soul sau Funk.


Printre producatorii care au lansat proiecte discografice la acest label mentionam Delano Smith, Allen Hoist, Dan Electro, Patchworks sau Urban Soul Collective. Uptown Funk Empire este dealtfel proiectul binecunoscutului artist Bruno “Patchworks” Hovart, iar piesele remixate au fost produse in colaborare cu Juan Rozoff si legendarul vocalist britanic de muzica soul Noel Mc Koy.



Popup detector