The Chemical Brothers - lasere, lumini, show

21 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Cam asa poate fi descrisa la modul sumar prestatia celor doi artisti britanici de la The Chemical Brothers de sambata, 20 octombrie. Iata galeria foto si filmari video de la concertul Chemical Brothers de la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Dupa o asteptare prelungita, cei doi artisti care formeaza duetul Chemical Brothers (Ed Simmons si Tom Rowlands) si-au facut aparitia in aplauzele unei sali pline ochi, in jurul orei 01:15. Concertul a durat mai bine de o ora si jumatate si a reprezentat o istorie muzicala a trupei; piese mai vechi, devenite hit-uri, combinate cu productii de pe ultimul lor album (We Are the Night).

Galerie Foto: The Chemical Brothers @ Sala Polivalenta, Bucuresti

Citeste: Lume asezata pe dixtractie la Chemical Brothers

Spectacolul vizual a fost poate cea mai buna parte a concertului, proiectiile video reprezentand cu siguranta unul din punctele forte cu care se poate mandri intregul management Chemical Brothers. Cum era de asteptat dupa o asemenea campanie de promovare, Sala Polivalenta s-a umplut astfel incat pe ringul de dans nu puteai sa faci prea multe miscari fara sa imbrancesti pe cel de langa tine.

Chemical Brothers a fost un concert asteptat de multa lume si care a starnit multa anticipatie, un concert care si-a meritat mare parte din bani, un spectacol de lumina si o lectie de marketing de nota zece.


Popup detector