The Black Dog pregateste Music For Real Airports

16 Februarie 2010 Create It BeatFactor

The Black Dog va lansa Music For Real Airports, un disc realizat ca un raspuns la materialul Music For Airports semnat Brian Eno.

Soma Recordings va lansa pe 10 mai 2010 discul Music For Real Airports, care combina muzica noua cu segmente extrase din peste 200 de ore de field recordins din aeroporturi, in ideea de a explora ideile si asocierile pe care oamenii le au in ziua de astazi.

"Cativa membrii ai The Black Dog au fost dezamagiti de modul in care Eno a tratat subiectul acesta in 1979 si au luat in calcul posibilitatea de a raspunde acelui material", spune trupa.

"Aeroporturile au unele dintre cele mai "glossy" suprafete de pe pamant, dar frica de sub ea ramane. Spre deosebire de ceea ce a produs Eno, acesta nu este un disc pe care autoritatile aeroporturilor il pot folosi ca fundal sonor", adauga acestia.

Daca prima parte a materialului poate fi privita ca fiind ambient, cea de-a doua parte surprinde grupul explorand influente dubstep, acompaniate de percutii dark intense, inainte ca lucrurile sa se linisteasca, spune RA

Tracklist

01. M1

02. Terminal EMA

03. DISinformation Desk

04. Passport Control

05. Wait Behind This Line

06. Empty Seat Calculations

07. Strip Light Hate

08. Future Delay Thinking

09. Lounge

10. Delay 9

11. Sleep Deprivation 1

12. Sleep Deprivation 2

13. He Knows

14. Business Car Park 9


Popup detector