The Amsterdams isi promoveaza noul album in Marea Britanie

22 Februarie 2011 Beat Factor BeatFactor

The Amsterdams isi promoveaza noul album in Marea Britanie
TAGS:
the amsterdams 

Trupa romaneasca The Amsterdams va sustine o serie de concerte la Glasgow, Edinburgh si Londra, cu scopul promovarii noului sau material de studio, Electromagnetica.

Discul urmeaza sa fie lansat in Romania la sfarsitul lunii martie.

The Amsterdams s-au infiintat in Bucuresti in 2006. Pana in prezent, trupa a lansat doua materiale discografice si a fost invitata pe scena marilor festivaluri de muzica din Romania (BestFest, Peninsula, Stufstock) si a concertat in cluburi din Romania dar si din Olanda, Marea Britanie, Austria, Cehia si Italia.

In 2010, The Amsterdams au cantat in fata a mii de spectatori, in deschiderea concertului sustinut de The Cranberries la Bucuresti.


Albumul Electromagnetica este o productie independenta care a implicat colaboratori consacrati: Electric Brother – productie si mix, mastering realizat in Montreal, Canada de catre GreyMarket Mastering (Arcade Fire, Wolf Parade, Crystal Castles).

The Amsterdams au lansat piese precum Taking Care of Anna, Petrolize All Mice, Apple, Chased By The Housewives si mai recenta Island of Love – promovata de Radio Guerrilla.

Piesa Coalmine – cu versuri inspirate de evenimentele nefericite ale Mineriadelor, a fost difuzata in emisiunea Fresh On The Net a postului BBC6 Music; Coalmine, la fel ca si Island of Love urmeaza sa apara pe noul disc, Electromagnetica, semnat de The Amsterdams.

Date turneu Amsterdams in UK:



  • 27Februarie The Amsterdams live@The Admiral, Glasgow

  • 28 Februarie, The Amsterdams live@ Molly's Chambers, Edinburgh

  • 2 Martie, The Amsterdams live @ Purple Turtle, Camden, Londra

  • 4 Martie, The Amsterdams live@ The Cavendish Arms, Londra


The Amsterdams sunt: Andrei Hategan (voce, sintetizator), Ovidiu Bejan (voce, chitara, tobe), Augustin Nicolae (backing vocals, chitara bas, sampler, tobe), Andrei Ungureanu (chitara).


via bestmusic


Popup detector