Teste pentru depistarea consumului de droguri de la Screen

26 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Teste pentru depistarea consumului de droguri de la Screen
TAGS:
test 
Scrreen aduce in Romania, pentru prima oara, un set complet de teste: pentru depistarea drogurilor in organism (grele si usoare), teste anti falsificare, pentru depistarea consumului de alcool, teste de feritlitate (ovulatie) si pentru depistarea sarcinii. Ineditul acestor teste este ca pe langa cele profesionale, care se adreseaza instutiilor specializate, exista si cele pentru uz personal.

"Drogurile reprezinta o problema nationala grava care afecteaza orice familie si toata familia, fara deosebire de varsta, sex sau pozitie sociala."

"Nu trebuie niciodata sa uitati ca drogurile pot lovi pe oricine. Noi toti trecem prin momente cand suntem fragili si fara aparare din cauza unor pierderi grave atat pe plan personal cat si profesional si chiar in aceste momente de slabiciune si de fragilitate o persoana este mai inclinata sa caute orice tip de stimul pentru a incerca sa se simta mai bine, multi dintre noi gasind stimulentul potrivit datorita fortei interioare sau datorita dragostei persoanelor care ne inconjoara, insa nu suntem toti la fel de norocosi. Traficul de droguri are loc nu doar in discoteca, in baruri, la petreceri, ci in toate structurile la care au acces tinerii, fara a exclude niciuna."

Sursa: Comunicat de presa SCRREEN ROMANIA - www.screenromania.ro




Popup detector