Tehnologie Star Trek, acum si in Romania

14 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Tehnologie Star Trek, acum si in Romania
TAGS:
altceva  3d 
Organizatorii de conferinte, spectacole si evenimente pot profita de sistemul de teleprezenta Musion-R, care aduce aminte de comunicarea 3D in timp real din Star Trek, care permite prezenta in mai multe locuri diferite din lume cu ajutorul combinarii tehnologiei video cu o retea video avansata.

Sistemul de teleprezenta Musion-R a fost folosit recent pentru a crea un show de comunicare 3D in timp real intre Londra si Berlin pentru BlachReportDialog, o conferinta live in Germania, anunta un comunicat al companiei AJR Shows.

Ian OConnel, director Musion-R Systems a aparut in cadrul conferintei ca proiectie 3D in marime naturala, transmitand dintr-un studio din Londra si vorbind audientei prezente in Berlin.

Demonstratia incredibila a fost creata cu ajutorul Musion-R, care a furnizat o retea de comunicatii cu o capacitate imensa de transfer video facand posibila inalta definitie a imaginilor si sunetelor.

"Aceasta demonstratie reprezinta rezultatele uimitoare ale tehnologiei, rezultate ce pot fi obtinute atunci cand combinam tehnologia video cu o retea video avansata" spune John Dumbleton SVP si Managing Director la Masergy. Sistemul Musion-R poate fi folosit de companiile de telecomunicatii, dar ar putea fi aplicat si in educatie, datorita faptului ca sistemul este bidirectional, iar ambele parti pot interactiona in timp real.

"Un profesor poate fi proiectat intr-o clasa de doua, trei sute de elevi, dar folosind tehnologia touch screen interactioneaza prin PC-uri individuale cu fiecare elev in parte. Si bisericile ar putea transmite predicatori carismatici, inginerii si inventatorii ar putea colabora, trupele si cantaretii ar putea aparea in cluburi pentru a lansa un nou album simultan in 1.000 de magazine, iar posibilitatile pentru politicieni sunt evidente", a mai declarat Ian OConnel.

Sistemul este disponibil si in tara noastra.

Ziare.com


Popup detector