Targ vintage - My Grandma's Backyard la B'estFest

01 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Targ vintage -  My Grandma's Backyard la B'estFest
TAGS:
vintage  Bestfest 
Anul acesta, festivalul BʼestFest va gazdui, si targul My Grandmaʼs Backyard, targ de haine, accesorii si obiecte vintage, self-made si second hand. Cortul va fi amplasat aproape de intrarea principala in incinta Romexpo.

Dupa trei editii de targ si o participare la editia de anul acesta de Street Delivery, My Grandmaʼs Backyard se poate mandri cu participarea unor nume destul de interesante din lumea modei romanesti, cum ar fi George Enache, Carla Szabo, Diana Bobar, Kinga Varga, Virginia Toma sau Zasha.

Targul a inclus in program si muzica, din partea unor nume ca Udriste Nasturel, Rezistenta Materialelor si Dana Marijuana.

Pe langa haine, accesorii, pantofi sau muzica, My Grandmaʼs Backyard are de fiecare data un colt unde Lucuchen aka Alexandra presteaza make-up. Asa ca doamnelor si domnisoarelor, sunteti invitate la oglinda de machiaj.

La aceasta editie va veti intalni cu Coca Zaboloteanu, Now & Wow, Naive Design, Aiurea shoes, NOKO, Burp, Tricksbox, Virginia Toma, Andreea Vaduva, Cosmina Nicolescu, Evintage.ro. La acest cort nu se va putea cumpara cu jetoane.

Mai multe detalii puteti gasi pe ciudat.blogspot.com.


Popup detector