TRG: 'Am gasit ceea ce cautam'

09 Februarie 2010 Beat Factor BeatFactor

Cu ocazia Ep-ului "Now You Know" lansat la label-ul Tempa (detalii in aceasta stire), TRG vorbeste in cadrul unui interviu pentru Feeder, luat de catre Red, despre tranzitiile pe care le-a avut de infruntat sound-ul sau de-a lungul timpului, despre EP-ul in cauza si multe altele.


"Nu stiu daca am gasit neaparat sound-ul, dar am gasit sursele de inspiratie pe care le cautam si mi se parea ca imi sunt interzise. Am schimbat cateva stiluri, ca sa-mi dau seama ca trebuie sa ies de sub dictatura unui stil", spune TRG.


La ora actuala, ca DJ, TRG foloseste o varietate impresionanta de stiluri muzicale, abordand directii care in urma cu mai multi ani puteau fi considerate subiecte tabu, cel putin in cazul lui. "Sunt mult mai atent, pentru ca vreau ca piesele pe care le pun sa ma reprezinte 100%." Insa, apropo de directii, Cosmin este destul de franc. "Nu e vorba de o noua directie, nu mai gandesc in termeni de directii, fac exact muzica pe care simt ca trebuie s-o fac la un moment dat."


Ar mai putea fi mentionat faptul ca unul din release-urile viitoare va iesi la label-ul Rush Hour (casa de discuri olandeza, recunoscuta pentru exportul masiv de house si techno, dar nu numai).


Cititi interviul integral pe Feeder, iar ceva de ascultat mai recent gasiti mai jos.






foto credits




Popup detector