Synthpop si electro la OneDay Live Mojo Sessions

30 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Synthpop si electro la OneDay Live Mojo Sessions
TAGS:
The Pixels 

Seria de concerte OneDay Live Mojo Sessions continua joi, 3 decembrie, de la ora 21, in Club Mojo (Gabroveni, 14) cu tonalitatile electro si new-wave ale The Pixels si cu synthpop marca Mes Quins.

The Pixels, unul din putinele proiecte romanesti ce combina influentele indie rock cu tonalitatile electro si new wave, revin pe scena in formula originala compusa din Catalin Rulea, Dan Serbanescu si Alexandru Buzea, la care se alatura Marius Lung la bas.


Trupa a lansat in 2008 albumul de debut, Fire Exit, la casa de discuri La Strada, a cantat pe aceeasi scena cu Unkle, Sofa Surfers sau Sophie Ellis Bextor si a participat la festivaluri de amploare ca Delta Music Fest sau Coke Live. Cel mai nou videoclip, cu un design de Dan Vezentan, poate fi vizionat mai jos:


outro

PIXELS | MySpace Music Videos


Formata in 2008 de Silviu Gherman si Ovidiu Chihaia, trupa Mes Quins este noua senzatie synthpop de pe scena bucuresteana. Primul concert a avut loc o data cu lansarea cartii lui Gherman, Cele mai frumoase creiere.


De atunci, Mes Quins au deschis pentru Namosh, Handsome Furs, Noblesse Oblige si Kissogram si au participat la Festivalul Watumi de la Brasov.


Anul acesta, cei doi membri fondatori Mes Quins l-au cooptat pe Ovidiu Rusu (drum-pad). In toamna, trupa a lansat un videoclip la piesa In The Land Of The Dead, regizat de Miruna Boruzescu, un tribut adus clipurilor synth-pop din anii '80, care “arata de parca ar fi fost facut de echipa de tehnicieni de la Miami Vice in timpul pauzei de masa, indopati fiind pana la refuz cu cocaina si LSD in vara lui 1984” (Tom Wilson, Elle).

Mes Quins - Land Of The Dead




Popup detector