Surkin, un star intr-o puternica ascendenta - influentat de catre Daft Punk

12 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Tanarul producator in varsta de numai 21 de ani, Surkin a vorbit pentru Skrufff saptamana aceasta despre urcarea sa incredibila in topurile electro-pop si a dezvaluit ca ramane indiferent, fata de elita muzicii house din acest moment.

Interdievat in legatura cu parerea sa despre DJ-I de top din ziua de azi, de catre fostul manager al celor de la Daft Punk, Pedro Winter (care si-a facut propriul label, Ed Banger Records, deoarece era prea scarbit de DJ-i mari, care pun muzica proasta), francezul a recunoscut ca nu da prea mare atentie DJ-ilor celebrii precum Tiesto, Paul van Dyk sau Carl Cox. Cine sunt oamenii acestia? a intrebat Surkin. Nu am auzit niciodata de ei pana acum.

Tanarul producator a mai spus ca fiecare artist francez este influentat de catre Daft Punk. Daft Punk fac parte din DNA-ul meu; albumele lor sunt clasice. Dar daca joci jocul influentelor, trebuie sa realizezi ca fiecare este diferit, vin din background-uri diferite, cu alte surse de inspiratie si multi dintre noi am pornit in trupe rap sau rock.

Caracterizandu-si stilul muzical ca simpla muzica dance, (Eu doar fac niste piese, sunt prea tanar sa am un stil propriu si unic de respectat si protejat) Surkin declara ca toata calatoria sa spre muzica dance, a pornit din pasiunea pentru ghetto house si la fel pentru sound-ul pop. Ultimul sau single, Next Of Kin are un real succes la public. Sunt foarte bucuros ca ultimul single a avut un feedback bun pentru ascultatori, cat si pentru clubberi sau DJ-i. Eram ingrijorat ca nu va fi apreciat prea mult, deoarece nu era tot distorto-tech, dar s-a dovedit ca este ok a recunoscut Surkin.

Sunt bucuros cu ce mi se intampla, dar sunt inca la inceput, stiti, inca nu-mi permit sa-mi cumpar acel ceva pe care il astept de la opt ani a concluzionat producatorul francez.



Popup detector