Sunwaves 7 - LIVE pe streamon

21 Aprilie 2010 Create It BeatFactor

Sunwaves 7, festivalul care va avea loc de intre 30 aprilie si 1 mai 2010, va putea fi urmarit live, pe net, pe streamon.ro, de catre cei care nu pot ajunge la mare de 1 mai.


Curiosii se vor bucura de peste 15 ore de live streaming, ce vor suprinde momente din prestatiile a peste 20 de DJ inclusiv headlinerii festivalului, alaturi de interviuri in exclusivitate cu cei mai importanti artisti invitati sa mixeze la Sunwaves.


Cei care intampina probleme financiare, ca tot e criza, sau alte impedimente, pot acum vedea live ce se intampla la mare doar pe streamon.ro


Sunwaves Fest este cel mai mare festival de muzica electronica din Romania. Cele mai mari nume in scena internationala de muzica electronica si cei mai valorosi DJ romani, mixeaza in fiecare an la una dintre cele doua editii Sunwaves.


In 2010, Sunwaves Fest a ajuns la editia cu numarul sapte, avand ca invitati Ricardo Villalobos, Lee Burridge, Marco Carola, Rhadoo. Pedro, Raresh, Troy Pierce, Seth Troxler, Bill Patrick, Zip, Cassy, Tobias Freund, Mandy, Audiofly si multi altii.Urmareste StreamON.ro pentru a afla programul de transmisiune live a festivalului Sunwaves.


Popup detector