Sunwaves 4: Line up-ul impartit pe scene

22 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Sunwaves 4 va avea loc pe data de 9 august, in nordul statiunii Mamaia. La fel ca si anul trecut, Sunwaves 4 va cuprinde patru scene: Scena Kristal, Scena Back To Future, Scena Transitions si Scena Break Me.

La Scena Kristal vor mixa Danny Tenaglia, Bill Patrick, DJ-ul rezident al Kristal-ului, Chriss; de proiectiile video se ocupa Rancea. Scena Back To Future ii cuprinde pe Ricardo Villalobos, DJ Sneak, Praslea, El Cezere; proiectiile video sunt semnate Dreamrec & Cote.

Pe Scena Transitions ii puteti gasi pe John Digweed, Misstress Barbara si Raoul Russu. Scena Break Me reprezinta o premiera pentru conceptul Sunwaves, protagonistii fiind General Midi, Freestylers si Seb. Proiectiile video sunt semnate Dan Basu.

Cei trei artisti romani din formula RPR Sound (Raresh, Pedro si Rhadoo) vor mixa in cadrul after party-ului oficial, despre care veti afla mai multe in curand.

Biletele in avans se pot achizitiona incepand de maine de pe www.bilet.ro sau din reteaua magazinelor listate pe www.bilet.ro/ridicabilet. Pretul biletelor in avans este de 45 lei in perioada 16 - 27 iulie, 55 lei in perioada 28 iulie - 8 august si 70 lei la intrare in seara evenimentului.

Deja se discuta despre eveniment pe forumul Beat Factor, AICI.


Popup detector