Sunrise INC si Liviu Hodor lanseaza "Still The Same"

03 Decembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Aparuta in 2009, trupa Sunrise INC a reusit ca in cateva luni sa devina una dintre cele mai apreciate trupe de pe piata muzicala romaneasca si nu numai.


Dupa succesul international al “Lickshot”, Adi, Mihai si Silviu, adica Sunrise INC, impreuna cu Liviu Hodor, lanseaza un nou single - “Still The Same”.


Sound-ul de club combinat cu o nota de melancolie si refrenul usor de retinut, vor convinge publicul ca “Still The Same” nu este doar o noua piesa, ci noul hit al Sunrise INC.


“Ne dorim ca noua noastra piesa sa aiba cel putin succesul LickShot si avem foarte multa incredere ca asa va fi”, povestesc cei trei Sunrise INC


“Am ales sa colaboram cu Liviu Hodor pentru ca, dincolo de prietenia care ne leaga, pe plan muzical gandim la fel si ne intelegem foarte bine. Nu suntem la prima colaborare cu el si stim ca lucrurile au iesit intotdeauna bine.”, continua Sunrise INC.


In prezent, anteriorul single Sunrise INC, Lickshot, este licentiat prin intermediul Cat Music in Danemarca, Suedia, Norvegia (EMI Music), Belgia, Luxemburg (Spinnin Records), Anglia, Irlanda (Ministry Of Sound), America Centrala si de Nord (Ultra Records USA), Grecia, Cipru (Sony Music), Africa de Sud, Portugalia etc.



Popup detector