Subcarpati au lansat videoclipul Ta, Ta, Ta, Caprita, Ta (video)

06 Septembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Subcarpati au lansat videoclipul Ta, Ta, Ta, Caprita, Ta (video)
TAGS:
subcarpati 

Trupa Subcarpati a lansat un nou vidoeclip, pentru a promova piesa `Ta, Ta, Ta, Caprita, Ta`.

Melodia contine un mesaj ironic la adresa pieselor de vara, iar artistii si-au dorit sa fie in afara trendului. Asa se explica de ce acest cantec a fost lansat la final de vara si nu in toiul iernii.

`Avand in vedere ca trupa Subcarpati isi doreste sa promoveze cat mai mult folclorul, am considerat ca aceasta piesa este mobilul perfect pentru a promova, in randul tinerilor si nu numai, una dintre traditiile specifice arealului romanesc.

Cat despre videoclip, acesta are o poveste aparte.

`E vorba de o peripetie, unde folclorul loveste in lumea tinerilor. Ei vor sa aduca aminte generatiei tinere ca traditiile romanesti sunt frumoase. Simt un soi de responsabilitate lasata de parinti, responsabilitatea de a transmite mai departe simbolurile specifice romanesti, dar vor sa se si distreze in acest timp, ca orice tanar, pe relaxare. Mai mult decat atat, clipul poate fi receptat ca o prezentare de folclor, iar modelele sunt tinerii. E o altfel de moda. Sorina, Radu, Daniel si Sabin sunt cei patru actori ai clipului, prieteni in aceeasi gasca`, a completat Bean.


via bestmusic



Popup detector