Sub Focus mixeaza la Bucuresti in decembrie

11 Decembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Pe 19 decembrie, la Arenele Romane din Bucuresti, SUB FOCUS, unul dintre cele mai actuale nume ale dnb-ului mondial, va gazdui petrecerea serii. Evenimentul face parte din turneul de promovare al primului sau album intitulat “SUB FOCUS”, lansat in luna octombrie.


Dupa doar doua luni de la lansare, materialul este deja considerat unul din cele mai bune ale anului. “Rock it”, piesa de pe album lansata la inceputul anului, a ocupat in aceasta vara locul 1 in “UK Dance Chart”. SUB FOCUS a devenit cunoscut in urma intalnirii cu Andy C, unul dintre cei mai mari dj de dnb din lume. Acesta, impresionat de talentul tanarului artist, l-a ajutat sa isi lanseze prima piesa in cadrul labelului condus de el, Frequency.


Dupa ce a mai colaborat si pentru alte piese cu Frequency si Infrared, SUB FOCUS a semnat cu casa de discuri Ram Records. Artistul este cunoscut si pentru remixurile pieselor “Smack My Bitch Up” sau “Take me to the Hospital” semnate de Prodigy, “Aliens” a lui Dr Octagon dar si pentru piesa “Airplane”, cu care a inregistrat cel mai mare succes al sau din perioada care precedeaza albumul sau.


In seara de 19 decembrie, alaturi de SUB FOCUS vor mixa si artistii romani: Seba 1394, din Timisoara, Yuffa din Constanta si A-Tesz, din Tg Mures. De partea de visualuri, se vor ocupa Saru si Opus (Malibu Police) si nou venitii VEDEM. Biletele pot fi cumparate in avans cu 20 lei din magazinele Base si Boarder’s, cu 25 de lei de la magazinele Diverta si online de pe Ticketpoint.ro si cu 30 de lei de la intrare, in seara evenimentului.


Popup detector