Street Delivery 2010 Call for projects

20 Mai 2010 Beat Factor BeatFactor

Street Delivery a deschis sesiunea de proiecte pentru editia a cincea care se va desfasura in intervalul 11 – 13 iunie. Proiectele pot fi inscrise pana pe data de 1 iunie, pe site-ul www.streetdelivery.ro, din sectiunea form, completand formularul online. Ele trebuie sa se incadreze in una din sectiunile evenimentului: arhitectura, muzica, film, teatru, performance, expozitii, workshop-uri, evenimente dedicate copiilor.



Demarat de Ordinul Arhitectilor din Romania si de Fundatia Carturesti in 2006, Street Delivery isi propune sa transforme strada Arthur Verona intr-un traseu cultural-pietonal ce leaga Gradina Icoanei de Gradina Cismigiu, dupa cum este prevazut in Planul Urbanistic Zonal «Trasee culturale: str. Arthur Verona – str. Icoanei» ce a fost validat avand la baza un regulament de urbanism.


Ca in fiecare an, timp de 3 zile Strada Arthur Verona va fi inchisa pentru masini si deschisa pentru oameni. Toate activitatile culturale desfasurate pe strada in acest interval sunt un manifest viu prin care atragem atentia asupra orasului ca responsabilitate comuna a celor care il locuiesc si a celor care il administreaza. Street Delivery este un exercitiu alternativ de locuire a spatiului public, o platforma de promovare pentru initiative civice, sociale, culturale, artistice, definitorii pentru un Bucuresti european.


Pentru mai multe informatii legate de inscrieri:

Codin Oraeanu

codin@streetdelivery.ro

0723.357.991


via feeder.ro


Popup detector