Steve Lawler aduce Harlemul in Bucuresti

12 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Rave-uri pe autostrazi, in anii '90, nopti tari la Ibiza, agitatele seri Viva Harlem, din clubul londonez The End si turneele "Lights Out" din America de Nord. Acesta este britanicul Steve Lawler, care pare sa nu fi dat gres niciodata. Il puteti asculta pe Lawler, in seara aceasta, in Kristal Glam Club.

Muzica dance a nascut intotdeauna pasiuni si a transformat platitudinea in hobby. A creat de asemenea un tandem de stiluri diferite, intre diferite comunitati cu mentalitati diferite.

Ca producator, munca sa este impresionanta: remix-uri, DJ set-uri, compilatii, piese aparute pe diferite materiale si multe lansari de vinyl-uri, la mai multe case de discuri. Printre ele, labelul lui John Digweed, Bedrock Records si labelul sau, Harlem.

Steve Lawler nu s-a dat niciodata batut. Soundul sau este mereu surprinzator si incanta multimile. Numele sau este soptit cu admiratie si emotie de un numar mare de fani si suporteri, in asteptare continua de materiale noi din partea sa. Cel mai recent este compilatia de trei cd-uri numita VIVA, un set lansat la aclamatul label Ministry Of Sound. Il puteti asculta pe Lawler, in seara aceasta, in Kristal Glam Club. Pretul unui bilet va fi 30 de lei, pana la miezul noptii, si 50 de lei, dupa ora 0.00.


Popup detector