Steve Bug - interes pentru analog si combaterea terndurilor muzicale

25 Iunie 2009 Beat Factor BeatFactor

Steve Bug - interes pentru analog si combaterea terndurilor muzicale
TAGS:
steve bug  trend 

Omul din spatele Poker Flat Recordings, DJ-ul si producatorul german Steve Bug vorbeste in cadrul unui interviu recent acordat Beatportal.com despre trenduri muzicale, preferinta catre analog, noul sau album "Colaboratory" si percussive house.


Interviul integral il puteti citi AICI.


"Este total ridicol cand stai sa te gandesti. Oamenii afiseaza tot timpul atitudini de genul 'asta e cool, asta nu e, asta e veche' si tot asa. Intotdeauna a fost asa in muzica dance, chiar de la inceput, si nu avem ce face".


Steve Bug intra in amanunte, mentionand si despre trendul tech-house, atat de popular astazi in Romania sub diverse forme (subiect dezbatut si aici). Denumit de catre Steve drept percussive house, acest nou trend a plecat bine, sfarsind prost. "Uite de exemplu percussive house-ul. Baietii de la Oslo si Cecille au inceput acest curent si deodata toata lumea a sarit pe el. Si pentru ca toata lumea l-a copiat si cererea de venit din ce in ce mai mare, software-urile au inceput sa ofere pattern-uri prestabilite cu acelasi sound". Steve mai costanta ca toti cei care inceput acest nou val muzical nu ii mai atribuie aceeasi valoare acum, chiar incepand sa-l ignore.




Popup detector