Sprite Hardstyle Write4Gold Session

30 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Sprite Hardstyle Write4Gold Session
TAGS:
DJ  concurs  clubbing  sprite  bmx 
Sprite si H2O va invita sa participati la concursul de graffiti W4G, intrecere ce face parte din calendarul Sprite Hardstyle si se numeste marea intoxicare. Asadar sunteti gata sa inhalati vaporii toxici de vopsea?

Pe data de 2 august in Skate Park Herastrau va avea loc concursul de graffiti W4G. Organizatorii ofera 15m/2m si cate 40 de spray-uri de echipa sa va aratati talentul vostru nemarginit, sau sa va intoxicati.

DJ Bully va trece la platane ca sa va suscite creativitatea iar Bobby va fi MC-ul evenimentului. Iar ca sa va trageti suflul dupa ce ati terminat de inhalat vaporii, Baraka va asteapta ca de obicei cu un nou party special pentru voi, cei ce ati supravietuit chinurilor creatiei.

Saptamana trecuta s-a desfasurat sesiunea de BMX, iar conducatorii celor 11 MTB-uri si 10 BMX-uri si-au ascultat instinctele si au inceput sa cada cat mai frumos pe langa pupitrul unde Bully ritma puternic la platane.

In proba de street, adica doua runde de cate doua miute pentru fiecare stil de bike, MTB-erii au deschis parada accidentelor cu air-uri cat mai inalte si cat mai stylish, care au facut pasarile sa paraseasca zona. Mai apoi a venit randul BMX-erilor sa sperie cele cateva ciori ratacite care au mai ramas prin zona cu 360-uri, 540-uri, transferuri nebune si un BackFlip ca la carte al lui Alexandru Negreanu. Acesta l-a aruncat pe protagonist direct pe primul loc al podiumului.


Popup detector