Spectacolul "Fara cap" dupa Truman Capote se joaca la Teatrul de Sufragerie; rezerva online locuri!

05 Decembrie 2012 romania bestmusic Best Music

Ultima reprezentatie din 2012 a spectacolului-concert „Fara cap” cu Razvan Ropotan & trupa Late Summer are loc la Teatrul de Sufragerie din Bucuresti (str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sector 1), sambata, 8 decembrie, de la ora 20.30.


regia: Ioana Petre

un concert de teatru experiment in care se canta live, un eveniment cu totul inedit!


synopsis:


vincent van strauss?

Nu.vincent van shakespeare?

Nu.Vincent van Love!

Nu. Se canta live..si se joaca teatru ACASA in Sufragerie!


Vii la Teatrul de Sufragerie, la noi acasa ca la tine acasa, te descalti, iei un loc pe perna, sau chiar un fotoliu, e cald si colorat. Servesti un ceai cald cu ghimbir sau iasomie. Uneori si vin fiert si scortisoara sau prajituri de casa. Cum se nimereste sau te nimeresti. Si doar din partea casei. Si te trezesti ca cineva iti vorbeste. Chiar tie si doar celorlalti 19 spectatori care pot fi prietenii tai. O experienta unica, intima, personala. Un altfel de teatru, un altfel de spectacol. ACASA. Este un transfer de emotie ca intr-o atingere. Iar tu faci parte din spectacol. Asa ca lasa-te purtat de poveste. Deja ii apartii. Sau ea iti apartine tie?


Intrare 35 lei de persoana. Biletele se pot achizitiona online de la www.rezervariclub.ro si www.iabilet.ro, in limita a 20 de locuri disponibile. Alegeti numarul de locuri, platiti online cu cardul sau prin Paypal si primiti pe e-mail voucherele in baza carora se face intrarea. E atat de simplu! Detalii la e-mail teatruldesufragerie@gmail.com sau tel 0723.565.113.


2012 participare la Festivalul International de Teatru Gala Star

2011 "Premiul pentru Profesionalism" in festivalul Diagnoze-Existence din Tukums, Letonia


recenzie:


" 'Fara cap' este un spectacol foarte bun, atat din punct de vedere regizoral car si actoricesc. Inspirat de Truman Capote, este povestea unui tanar ce se indragosteste de o tanar enigmatica, pe care o intalneste intr-o zi ploioasa, pe una din strazile New York-ului. Combinatia hibrida dintre realitatea traita si cea interioara care formeaza monologul lui Vincent poate fi urmarita ca un flux continuu al constiintei, cu o logica a sa proprie, trecerile intre cele doua registre fiind ingenios marcate prin elemente de scenografie si costum. Spatiul frontal, de tip confesiune, este folosit la maximum, explorand toate posibilitatile lui, prin elemente simple de decor. Dar cea mai mare reusita a acestui spectacol este atmosfera de poezie urbana ce se instaleaza pe masura ce Vincent isi spune povestea. Monologul ii ofera posiblitatea lui Razvan Ropotan de a-si demonstra calitatile actoricesti complexe, el jongland cu usurinta intre registrul realist si cel metaforic. Este evidenta conlucrarea stransa regizor-actor, care a dus la realizarea unui spectacol unitar, de substanta."


(Anca Ionita, critic de teatru, pt revista SCENA.RO, nr.15/oct-nov 2011)


Popup detector