South-East European Music Event anunta line up-ul oficial

25 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Festivalul South-East European Music Event se va tine de pe data de 5 pana pe 7 iunie, la Sofia. Programul festivalului va include trei nopti de petreceri, care se vor tine in cele mai de top cluburi si baruri din Sofia, iar finalul va culmina cu o petrecere SeeMe pe 7 iunie, la Subway.

Inca de la prima editie din 2006, festivalul South-East European Music Event(SeeMe) a explodat prin varietatea de stiluri muzicale pe care o ofera si de asemenea este cel mai important festival anual din sud-estul Europei. Si in acest an artisti din intreaga lume vor sosi la Sofia si isi vor etala cunostintele de underground, alternative si mainstream. Petrecerile se vor tine de la 10 seara pana la 7 dimineata, pe patru scene amenajate special cu decoruri unice.

Line up-ul oficial include nume ca Jeff Mills, Paul Woolford, Eddie Halliwel, Punx Soundcheck, John OCallaghan, Jesse Voorn, Nosia, DJ Goodfellas, Parham, Jassen Petrov, Jackrock, HMSU DJs, DJ Steven, Baltazar, Doncho si multi altii care nu au fost inca confirmati.

Pe Arena Drum & Bass vor fi cei de la Brookes Brothers, Logan D, MC Master X, Evil B, Subterra si Aggers. O prestatie interesanta vor avea cei de la Pulpalicious, campionii concursului Franch DMC, care vor prezenta cinci DJ live seturi.

SeeMe este de asemenea si o conferinta care creaza o conexiune intre profesionistii din industria muzicala din regiune si oportunitatea de a promova si prezenta artistii unui alt fel de public.


Popup detector