South East European Music Event (SeeMe) la a cincea editie

24 August 2010 Beat Factor BeatFactor

Desi initial programat pentru luna iunie a acestui an, SeeMe va avea loc in luna septembrie, din cauza climatului economic destul de nefavorabil din Bulgaria, si, probabil, si a festivalului Spirit of Burgas, desfasurat recent.


Cea de-a cincea editie de SeeMe, adica South East European Music Event, va avea loc intre 16 si 18 septembrie, la Hilton Hotel din Sofia, Bulgaria. La fel ca si la editiile precedent, vor avea loc conferinte, workshop-uri, vor fi o serie de artisti si personaje cheie importante de pe scena clubing internationala, care vor lua cuvantul, si, nu in ultimul rand, cateva petreceri memorabile pentru Sofia.


Ca si in anii precedenti, SeeMe va realiza un top si ii va premia pe cei mai buni si populari artisti, cluburi, petreceri, promoteri din Europa de Est. Votarea se va incheia pe data de 5 septembrie. Puteti vota pe tillate.


Romania este si in acest an reprezentata la SeeMe Awards, dupa cum urmeaza, la categorii precum Best SEE Event / Concert (cu The Mission Dance Weekend 2009), Best See Club (Kristal Glam Club), Best See Music Radio (Zu), Best See Music Producer, Best See House, Trance DJ, plus multe alte categorii pe care le puteti descoepri singuri pe tillate.


Popup detector