Source Of Light, un nou show marca Sensation, in aprilie la Bucuresti

10 Decembrie 2012 romania bestmusic Best Music

Pe 6 aprilie 2013, la Pavilionul Central Romexpo, are loc un nou eveniment marca Sensation: Sensation- Source of Light. Line-up-ul va fi anuntat in luna februarie.


Anul trecut, in Romania, din 15 000 de participanti, aproape 4000 au fost straini din Italia, Grecia, Spania, Franta, Ungaria, Turcia, Bulgaria - dar si de pe alte continente, din tari precum Israel sau Coreea. Multi fani Sensation urmaresc aceasta petrecere oriunde se organizeaza ea pe mapamond. Tinuta obligatorie este COMPLET ALBA, singura exceptie fiind incaltamintea, care poate fi si de alta culoare. Pantalonii din denim sunt permisi doar de culoare alba. Fanii care nu respecta aceasta obligatie nu pot participa la eveniment, chiar daca au bilet.


Showul


Source of Light este despre unitate. Despre a intra intr-o lume in care granitele se estompeaza, un univers in jurul unei sfere radiante celebrand spiritul de comuniune. Experimentati sentimentul "all is one" impreuna cu mii de pasionati de muzica, toti uniti sub imperiul alb, cu efecte vizuale de neegalat, lasere, artificii si acrobatii aeriene.


Bilete


Incepand de miercuri, 12 decembrie, biletele vor fi disponibile pe Sensation.com si in reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro. Pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15. Biletele la Ring costa 260 lei lei, iar cele la categoria VIP, pozitionate la nivelul 2 al Pavilionului Central, 700 lei (pachetul include loc rezervat la masa, canapele, gustari, intrare separata, voucher consumatie bar in valoare de 50 lei inclus, valet parking). Biletele VIP Exclusiv, pozitionate la nivelul 1 al Pavilionului Central costa 900 lei (pachetul include loc rezervat la masa, canapele, gustari, intrare separata, voucher consumatie bar in valoare de 100 lei inclus, valet parking).


Presale: 12-31 decembrie - un numar limitat de bilete in Ring vor fi disponibile la un pret special, de 190 lei, cu 30% discount, doar pentru membrii Clubului Sensation. Pentru a deveni membru al Clubului Sensation, intra aici.


Sensation


Sensation a avut loc pentru prima data in Olanda in anul 2000, loc in care evenimentul se desfasoara anual de atunci si pana acum. Dress-code-ul alb s-a nascut, din pacate, ca urmare a unui eveniment tragic. Duncan Stutterheim, unul dintre cei trei fondatori ai ID&T, compania organizatoare a Sensation, si-a pierdut fratele, Miles, intr-un accident de maina in 2001. Ca tribut pentru Miles, tuturor participantilor la showul din 2001 li s-a cerut neoficial sa se imbrace in alb. Mai mult de 80% dintre spectatorii de atunci au aderat la acest tribut, punct ce a marcat naterea binecunoscutului dress-code. 5 continente cucerite mai tarziu, cu spectacole in peste 20 de tari si 1 800 000 de vizitatori, Sensation uneste cu succes lumea in alb.


Popup detector